Original-weblsoeravpnd

Falentijn 2011

VALENTIJNSDAG: KUNST, DESIGN & LIEFDESLEED IN HET LLOYD HOTEL!

Geen date voor Valentijn? Single? Verlaten? Gescheiden? Afgewezen? Of gewoon een hekel aan Valentijnsdag?

Kom dan maandag 14 februari naar het Lloyd Hotel voor een avond vol liefdesleed met een knipoog, kunst & design! Op Valentijnsdag staat het Lloyd Hotel namelijk in het teken van falen. Omdat iedereen zich wel eens een loser voelt, omdat het ons allemaal overkomt: gedumpt, een gebroken hart of een blauwtje lopen.

Schrijvers Anneloes van Gaalen en Willemijn van Herwijnen presenteren daarom hun boek: ‘LOSER, over het kleine leed dat falen heet.’ Niet alleen over hartzeer, maar over alle vormen van falen. Een aantal van de bijdragen uit het boek worden door de ontwerpers zelf gepresenteerd. Designers Marcel Wanders, Josien Pieters, Fedor van Rossem en Tjep. komen hun eigen ontwerpen en faalmomenten toelichten. En Lisa Boersen en Jeldau Kwikkel van Paradiso’s Liefde in de Stad komen vertellen over hun Liefdespoli project.

Datum: maandag 14 februari
Locatie: Lloyd Hotel & Cultural Embassy, Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam
Aanvang: 20:30

Speciaal voor alle broken hearts ontwikkelen de Lloyd koks een troostmenu. Voor € 22,50 een speciaal hoofdgerecht met dessert. Bij rsvp graag aangegeven of je ook wilt eten van te voren.